Pasukan NFL: Lihatlah Asap

nfl

Minggu ke-3 musim NFL memberikan contoh hebat mengapa sangat penting dalam profesion orang kurang upaya untuk bersabar. Pasukan tidak selalu kelihatan baik seperti yang diharapkan selama dua minggu pertama, sementara pasukan lain kelihatan jauh lebih baik daripada yang sebenarnya. Penting untuk tidak bertindak balas terhadap ayunan roller coaster dengan pasukan, tetapi tetap berada pada posisi yang rata dengan mata tajam yang terlihat di luar hiperbola. Mari lihat beberapa pasukan NFL yang telah diputarbelitkan kerana permainan dan persepsi masyarakat mereka.

Jaguars: Jacksonville adalah pasukan berbakat yang akan menjadi kekuatan di AFC lagi. Namun,  download malaysia mega888 on here !! ada penghargaan mengenai pasukan ini yang mengambil langkah seterusnya setelah meratakan Cowboys dan mematikan Steelers dalam dua perlawanan pertama. Pada Minggu ke-3, Jaguars bermain permainan ceroboh, membiarkan kemenangan berpotensi di Indy melepasi genggaman mereka. Dua gol padang yang terlepas dan membenarkan TD kembali dengan sendirinya membunuh mereka. Pasukan yang naik ke tahap seterusnya pada dasarnya kuat dan tidak mengalahkan diri mereka sendiri. Di mana pasukan Jacksonville ini? Kita belum tahu.

Falcons: Michael Vick dan Falcons nampaknya tidak perlu membuang hantaran sepanjang musim ketika mereka melintasi Carolina dan Tampa Bay dalam dua perlawanan pertama. Dan pertahanan berwajah baru membolehkan 4.5 mata per pertandingan! Kemudian mereka pergi ke New Orleans pada hari Isnin malam dan seluruh negara menyaksikan pasukan yang sangat berbeza, pasukan yang membiarkan 146 ela bergegas dengan kekalahan 23-3. Dan Vick masih tidak dapat lulus. Jangan buat tempahan untuk permainan NFC Championship sebentar lagi.

Ravens: The Ravens telah memenangi tiga perlawanan pertama mereka untuk pertama kalinya dalam sejarah francais. Pertahanan raksasa dan QB Steve McNair baru mungkin cukup untuk membawa pasukan ini jauh. Kemudian muncul kemenangan 15-14 bertuah Ahad di Cleveland, ketinggalan 11 di tangga keempat sebagai kegemaran jalan besar. Sebenarnya, McNair tidak bermain dengan baik. Rata-rata pasukan terburu-buru 109 ela berada di tangga ke-16 di NFL, dan tidak ada satu pun dari tiga pasukan teratas pasukan, Jamal Lewis, Musa Smith dan Mike Anderson, mempunyai permainan bergegas 100-yard musim ini. Smith, pemain belakang No. 2, telah membawa bola 12 kali selama 38 ela. Pasukan yang mereka kalahkan adalah gabungan 0-8.

Broncos: Denver beruntung menjadi 1-1, tewas dalam kekalahan di St. Louis dan memerlukan OT untuk menang di tempat sendiri menentang Ketua, 9-6, yang tanpa QB Trent Green. Yang kami dengar keluar dari Denver adalah kritikan seperti “Kesalahan ini berbau! Singkirkan Jake Plummer!” Kemudian Broncos yang berbakat itu pergi ke New England dan menguasai hari Ahad, terutama di bahagian pertahanan, dan membuat permainan lari berpaten mereka berjalan. Tidak ada yang salah dengan pasukan ini.

Terdapat tindakan penyeimbangan yang berlaku dalam sukan, terutama pada awal musim. Oleh kerana pasukan hanya bermain dua atau tiga permainan, peraduan tersebut akan diperbesar di mata peminat dan pengkhianat, tetapi mereka tidak menceritakan keseluruhan cerita. Broncos tidak seburuk menyerang ketika mereka muncul setelah dua perlawanan, sementara Falcons tidak begitu dominan seperti yang mereka tampilkan. Ingatlah bahawa pembuat odds mengambil kira persepsi orang ramai semasa membuat nombor, dan penting untuk meneliti asap dan membezakan antara apa yang sebenarnya ada dan apa yang dibesar-besarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *